ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Το Παράλιο Άστρος είναι χτισμένο στους πρόποδες ενός αστεροειδούς υψώματος που οι ντόπιοι αποκαλούν «νησί», και βρέχεται από το Μυρτώο Πέλαγος το οποίο αποτελεί μέρος της θάλασσας του Αιγαίου. Πρόκειται για ένα συνεχώς τουριστικά αναπτυσσόμενο παραθαλάσσιο γραφικό χωριουδάκι με πεντακάθαρες παραλίες και πλούσια αξιοθέατα, ιδανικό για ήρεμες οικογενειακές διακοπές. Προσφέρεται επίσης για θρησκευτικό τουρισμό καθώς και για τους λάτρεις των extreme sport όπως οι καταδύσεις, surfing και kite boarding.
Η επαρχία της Κυνουρίας με κύριο χαρακτηριστικό την απλότητα των τοπίων, τη γνησιότητα των ανθρώπων και την παραδοσιακή φιλοξενία, εναλλάσσεται μεταξύ βουνού και θάλασσας σε έναν μαγευτικό συνδυασμό. Στην αρχαιότητα (546 π.Χ.) αποτελούσε το «μήλον της έριδος» μεταξύ Σπάρτης και Άργους. Στη νεώτερη ιστορία πρωτοστάτησε τα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.
Η Αρκαδία είναι ιστορική γη διαποτισμένη με τους θρύλους, τις παραδόσεις και τους αγώνες των κατοίκων της. Η ιστορία του τόπου αυτού χάνεται στα βάθη των αιώνων μεταξύ του φανταστικού και του πραγματικού, μεταξύ του μύθου και της πραγματικότητας. Είναι μια ήρεμη δύναμη που εμπνέει διαχρονικά και προκαλεί με την ομορφιά της.
Η Πελοπόννησος προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από επιλογές σε όλους τους επισκέπτες. Είναι ένας τόπος γεμάτος ιστορικά μνημεία και θησαυρούς, μοναστήρια, υπέροχα τοπία και ακρογιαλιές, και σας προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση.
Ελπίζουμε να απολαύσετε
τις ομορφιές του τόπου μας και σας ευχόμαστε
Καλή Διαμονή!

Translate »