Το συγκρότημα των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων μας αποτελείται από τα 12 νεόδμητα διαμερίσματα των Geo Apts συν τα 9 προσφάτως ανακαινισμένα διαμερίσματα των Studios Anastasia. Όλα τα παραπάνω είναι πλήρως εξοπλισμένα και αυτόνομα (πιστοποιημένα από τον ΕΟΤ) και σας προσφέρουν όλες τις κατάλληλες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Επιπλέον, υπάρχει 24ωρη πλήρης υποστήριξη προς τον επισκέπτη κατά τη διάρκεια παραμονής του στα διαμερίσματά μας.

Τα διαμερίσματά μας διακρίνονται σε ΜΟΝΟΧΩΡΑ και ΔΙΧΩΡΑ διαμερίσματα, όλα με το δικό τους μπάνιο κουζίνα και μπαλκόνι. Αναλόγως του πλήθους των ατόμων (1-4), το φύλο (άνδρας – γυναίκα), την ηλικία (ενήλικες – παιδιά) και την μεταξύ τους σχέση (οικογένεια – φίλοι), σας παρέχουμε τον κατάλληλα λειτουργικό τύπο διαμερίσματος. Βάσει του αριθμού και του μεγέθους των κλινών, διαθέτουμε τον κατάλληλο τύπο διαμερισμάτων για εσάς.

Η επιχείρισή μας λειτουργεί σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Σχέσεων
Ξενοδόχων και Πελατών.

Κατοικίδια ζώα δεν γίνονται δεκτά εντός των διαμερισμάτων, αλλά κατόπιν συννενοήσεως μπορούν να φυλαχθούν σε εξωτερικό χώρο (αυλή) με ευθύνη του πελάτη.

Οι πελάτες που επιθυμούν να κρατήσουν το δωμάτιο μέχρι τις 18:00 χρεώνονται με το 50% της τιμής του δωματίου. Μετά τις 18:00 καταβάλλεται η πλήρης τιμή του δωματίου.
Η τιμή προσαυξάνεται κατά 20%, εάν μία επιπλέον κλίνη προστίθεται μετά από αίτημα του πελάτη.
Πελάτης ο οποίος παραγγείλει δωμάτια για τη χρήση τους για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια δεν τα χρησιμοποιήσει για όλη ή μέρος της περιόδου, οφείλει να αποζημιώσει τον ξενοδόχο με το μισό της τιμής που συμφωνήθηκε για την περίοδο που δεν τα χρησιμοποίησε. Αν όμως ο πελάτης προειδοποίησε τον ξενοδόχο νωρίτερα από 21 ημέρες, τότε απαλλάσσεται από την υποχρέωση να καταβάλει αποζημίωση και ο ξενοδόχος υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή που τυχόν εισέπραξε.
Check in time: 13.00
Check out time: 12.00

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Χαμηλή: από 1/1 έως 31/5 και 1/9 έως 31/12
Υψηλή: από 1/6 έως 31/8

Τι είπαν για εμάς στο booking.com

«Η υποδοχή του οικοδεσπότη ήταν πολύ φιλική και ευχάριστη.Το δωμάτιο ήταν εξαιρετικό πεντακάθαρο και αρκετά φωτεινό.Η κουζίνα εξαιρετική δεν έλειπε τίποτα σαν να είσαι στο σπίτι σου!!από κατσαρόλες μέχρι και ποτήρια για μπύρα…..είχε τα πάντα!!!Το μπάνιο πεντακάθαρο και όπως πρέπει,ζεστό νερό σε κουζίνα μπάνιο.και μόλις δύο στενά από την θάλασσα και τις ταβέρνες!!!!!θα ξαναπάμε σίγουρα!!!!»

Δημήτρης από Ελλάδα

«The family are all very friendly and helpful. Paralio Astros is a treasure – gorgeous and quiet in this area. I have stayed here before and will always book with this residence when I am here. I’m always sorry to leave. »

Nancy – Ηνωμένες Πολιτείες

«Πολύ ωραίο δίχωρο δωμάτιο πολύ καθαρο, καινούργιας κατασκευής με κουζινα – υπάρχει και ασανσερ, οι ιδιοκτήτες παρά πολύ φιλικοί και φιλόξενοι, πολύ κοντά στην θαλλασα, μόλις δύο στενα. Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές με μικρά παιδιά. Το δωμάτιο βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού με πολύ ωραία μαγαζιά εστιατόριο ταβέρνες σαν να βρίσκεσαι σε νησι κα. Σίγουρα θα ξαναπαμε…»

Γιώργος – Ελλάδα

«La proximité de la plage et du centre La deco intérieure Le balcon La kitchenette»

Christelle – Γαλλία

Translate »